Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Muziek duo Achterhoek

Duo Celliano is een uniek muziek duo uit de Achterhoek. Door de schitterende combinatie van de cello en de piano biedt Duo Celliano namelijk een bijzonder prettige sfeer. Met de prachtige warme tonen van de cello en de harmonieuze klank van de piano is oneindig veel variatie mogelijk. Wij, Hans de Leeuw (pianist) en Renata Karasiak (celliste), zijn te boeken voor allerlei gelegenheden. We zorgen altijd voor passende live muziek op iedere gewenste plek.

Duo Celliano: uniek muziek duo uit de Achterhoek

Wij zijn een muziek duo uit de Achterhoek dat te boeken is voor verschillende gelegenheden! We bieden voor elke gelegenheid een passend oeuvre. Zo kunt u ons bijvoorbeeld boeken voor live muziek op uw bruiloft! We spelen alle muziek die speelbaar te maken is op piano en cello. De cello kan op een prachtige manier de menselijke zang vertolken, waardoor we uitstekend chansons, popsongs, musical, latin en jazz kunnen spelen. Daarnaast zijn we er ook voor uitvaarten en begrafenissen. We zorgen ervoor dat we passende stukken spelen, en bespreken alles met u. Live muziek geeft een intense beleving en een groot gevoel van verbondenheid.

Ook piano- en celloles

U kunt bij ons ook terecht voor piano- en celloles. Wij geven les in verschillende gemeentes in de Achterhoek en de frequentie en lestijden zijn altijd in overleg; er is veel mogelijk. Voor meer informatie, een gratis kennismaking/proefles of voor het boeken van een Duo Celliano kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 – 28 63 88 84.

Voor verdere informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Live pianomuziek - Live muziek huwelijksceremonie - Live achtergrondmuziek bruiloft - Uitvaartmuziek instrumentaal - Muziek duo Nijmegen

  • Bruiloften en feesten
  • Combinatie van cello en piano
  • Kwaliteit door klassieke opleiding
  • Uitvaartmuziek instrumentaal
  • Cello- en pianoles

 

Bekijk eerdere optredens

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diner Aboutaleb

Diner met burgemeester Aboutaleb van Rotterdam

Kasteel Heeswijk 1

Bruiloft Kasteel Heeswijk

Zeddam 07-10-2012

Concert Kunst&Kunstig NH Kerk Zeddam

22

Uitvaart Diepenheim

Bejaardentehuis

Spelen voor bejaarden

Voorspeelmiddag 1

Voorspeelmiddagen

Bruidsbeurs Maarssen

Bruidsbeurs in Maarssen

Kasteel Huis Bergh 1

Opnamen Kasteel Huis Bergh

Westerveld

Lichtjes-/Gedenkavond Westerveld Driehuis