Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Live pianomuziek

Wilt u live pianomuziek voor uw feest? Duo Celliano verzorgt overal in Nederland en ook net over de grens live cellomuziek en live pianomuziek. Dit kan zowel binnen als buiten; Duo Celliano heeft een digitale piano die overal mee naartoe genomen kan worden. Wij treden op als duo met een unieke combinatie van cellomuziek en pianomuziek, maar u kunt ook bij ons terecht als u specifiek op zoek bent naar live pianomuziek.

Live pianomuziek en cellomuziek in heel Nederland

We treden vaak als duo op met onze sfeermuziek op cello en piano, maar ook solo staan wij voor u klaar. Onze live cellomuziek en live pianomuziek is passend voor iedere gelegenheid. Of u nu wilt genieten van een bruiloft of huwelijksfeest, een ceremonie, een diner of lunch of dat u een mooi afscheid wilt creëren op een begrafenis, crematie of uitvaart: Duo Celliano is gespecialiseerd in het aanvoelen van en aanpassen aan de sfeer die op uw feest van toepassing is. Wij spelen altijd de cellomuziek of pianomuziek die daarbij past en die u zelf kiest.

Alle muziekstijlen

Bij Duo Celliano spelen we allerlei soorten muziekstijlen: van Latin tot zigeuner, van jazz tot pop en van chanson tot klassiek. Zo kunt u uw avond geheel naar eigen smaak indelen. Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen via 06 28 63 88 84.


Voor verdere informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Live muziek Wageningen - Live muziek Enschede - Instrumentale muziek crematie - Pianomuziek bruiloft - Muziek duo Gelderland

  • Bruiloften en feesten
  • Combinatie van cello en piano
  • Kwaliteit door klassieke opleiding
  • Uitvaartmuziek instrumentaal
  • Cello- en pianoles

 

Bekijk eerdere optredens

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Diner Aboutaleb

Diner met burgemeester Aboutaleb van Rotterdam

Kasteel Heeswijk 1

Bruiloft Kasteel Heeswijk

Zeddam 07-10-2012

Concert Kunst&Kunstig NH Kerk Zeddam

22

Uitvaart Diepenheim

Bejaardentehuis

Spelen voor bejaarden

Voorspeelmiddag 1

Voorspeelmiddagen

Bruidsbeurs Maarssen

Bruidsbeurs in Maarssen

Kasteel Huis Bergh 1

Opnamen Kasteel Huis Bergh

Westerveld

Lichtjes-/Gedenkavond Westerveld Driehuis