Duo Celliano

Live muziek en les op Cello en Piano

Neem contact op Gratis proefles

Kwaliteit door klassieke opleiding

Combinatie van cello en piano

Cello- en pianoles

– DC –

Huwelijksmuziek

Voor passende en mooie huwelijksmuziek boekt u Duo Celliano. Live muziek op uw bruiloft werkt sfeer verhogend. Duo Celliano kan de muziek verzorgen tijdens de ceremonie, maar ook tijdens het feest. Wij bieden altijd een passend repertoire, waar u natuurlijk zelf uw keuzes uit kunt maken! Duo Celliano is een muziekduo dat bestaat uit een pianist (Hans de Leeuw) en een celliste (Renata Karasiak). Wij combineren het warme geluid van de cello met het harmonieuze geluid van de piano tot een prachtig geheel.

Meer weten over Duo Celliano?

– DC –

Live huwelijksmuziek: helemaal naar wens

Op uw huwelijksdag wilt u natuurlijk dat alles helemaal naar wens verloopt. Het is tenslotte de mooiste en belangrijkste dag van uw leven. Daarom is het repertoire van Duo Celliano aan te passen op de gewenste huwelijksmuziek. We hebben nummers in ons repertoire die we gewoonlijk spelen, maar het is ook mogelijk om een speciaal nummer voor u op aanvraag te spelen; deze studeren we dan speciaal voor u in. De cello neemt bij popsongs en chansons de menselijke stem op een warme manier over. Maar wij zijn er ook voor klassieke stukken; precies hoe u het hebben wilt.

– DC –

Kwaliteit

Wij waarborgen onze kwaliteit doordat we allebei al erg veel podiumervaring hebben en beiden een klassieke opleiding gevolgd hebben. Wilt u weten of onze huwelijksmuziek iets voor uw bruiloft is? Beluister dan eens onze demo’s of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we onze klanken kunnen laten horen. Hiervoor kunt u bellen naar 06 – 28 63 88 84.

Contactgegevens

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht