Duo Celliano

Live muziek en les op Cello en Piano

Neem contact op Gratis proefles

Kwaliteit door klassieke opleiding

Combinatie van cello en piano

Cello- en pianoles

– DC –

Live muziek uitvaart

 

Voor passende live muziek tijdens een uitvaart schakelt u Duo Celliano in. Ons muziek duo bestaat uit een ervaren pianist (Hans de Leeuw) en celliste (Renata Karasial), en wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van live muziek tijdens een uitvaart. Wij weten altijd de juiste snaar te raken zonder dat er een zwaarmoedige sfeer vormt op de uitvaart.

Meer weten over Duo Celliano?

– DC –

Passende live muziek tijdens een uitvaart

 

Live muziek verbindt en is daarom een goede keuze voor tijdens een uitvaart of crematie. Live muziek tijdens een uitvaart geeft namelijk een intense beleving van verbondenheid. Woorden schieten vaak tekort tijdens een uitvaart. Daar waar woorden stoppen, gaat muziek verder. Kies bijvoorbeeld uit stukken uit ons repertoire of kies het favoriete nummer van uw overleden dierbare. Dit roept mooie herinneringen op en geeft de uitvaart een persoonlijk karakter.

– DC –

Persoonlijk kennismaken en uw wensen bespreken

 

Het is natuurlijk belangrijk dat de uitvaart een mooi eerbetoon wordt aan de overledene. Wij begrijpen daarom dat als u live muziek bij de uitvaart wilt, u een weloverwogen keuze wilt maken. Daarom laten we graag onze muziek horen tijdens een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Zo kunt u de mogelijkheden met ons bespreken en horen hoe het klinkt. U kunt op onze website ook de demo’s van Duo Celliano beluisteren. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen door te bellen naar 06 28 63 88 84

Contactgegevens

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht