Duo Celliano

Live muziek en les op Cello en Piano

Neem contact op Gratis proefles

Kwaliteit door klassieke opleiding

Combinatie van cello en piano

Cello- en pianoles

– DC –

Muziek duo Gelderland

 

Duo Celliano is een gepassioneerd muziek duo uit Gelderland. Duo Celliano bestaat uit celliste Renata Karasiak en pianist Hans de Leeuw. Onze unieke geluid zit in de prachtige combinatie van de warme klank van de cello en de ritmisch harmonieuze begeleiding van de piano. De cello speelt vaak de zangpartij, waardoor we ook bekende popsongs kunnen spelen.

Meer weten over Duo Celliano?

– DC –

Duo Celliano, een muziek duo uit Gelderland: van alle markten thuis

 

Wij zijn niet zomaar een muziek duo uit Gelderland. Wij combineren het unieke geluid van de cello op een harmonieuze manier met de piano. Deze twee instrumenten gaan prachtig samen en wij weten precies hoe we deze in moeten zetten voor allerlei gelegenheden. Wij zijn dan ook van alle markten thuis. U kunt ons boeken voor:

  • Bruiloften en feesten: we zorgen voor de juiste sfeer en krijgen als het moet iedereen aan het dansen. We kunnen verschillende nummers naar wens uitvoeren; alles wat goed speelbaar te maken is op de piano en cello. We kunnen er ook voor zorgen dat we uw speciale liedje spelen;
  • Begrafenissen en uitvaarten: we zijn er ook voor de minder feestelijke momenten. We kunnen er met onze mooie live muziek voor zorgen dat iedereen mooie herinneringen op kan halen, zonder dat het zwaarmoedig wordt. Ook kunnen we speciale nummers op aanvraag instuderen;
  • Cello- en pianoles: we geven cello- en pianoles aan iedereen die het wil leren. Wij komen aan huis en geven les in verschillende gemeentes.

– DC –

Bel voor al uw vragen

 

Wilt u ons boeken voor een bruiloft of uitvaart? Wilt u meer van ons horen? Of bent u geïnteresseerd in piano- of cellolessen van ons muziek duo in Gelderland? Neem voor al uw vragen contact met ons op door te bellen naar 06 28 63 88 84.

Contactgegevens

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht