Duo Celliano

Live muziek en les op Cello en Piano

Neem contact op Gratis proefles

Kwaliteit door klassieke opleiding

Combinatie van cello en piano

Cello- en pianoles

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

– DC –

Muziek huwelijksceremonie

 

Voor mooie live muziek tijdens de huwelijksceremonie boekt u bij Duo Celliano. Wij zorgen namelijk altijd voor passende live muziek tijdens uw huwelijksceremonie. Ons duo bestaat uit een pianist (Hans de Leeuw) en een celliste (Renata Karasiak) dat de combinatie van deze twee instrumenten perfect weet uit te voeren. Het warme geluid van de cello gecombineerd met de ritmische begeleiding van de piano zorgt voor eindeloze variaties zodat we ook voor uw huwelijksceremonie de gewenste muziek ten gehore kunnen brengen.

Meer weten over Duo Celliano?

– DC –

Passende live muziek tijdens uw huwelijksceremonie

 

Live muziek brengt meer leven in uw huwelijksceremonie en maakt het persoonlijk. Het werkt vaak sfeer verhogend. Duo Celliano kan mooie live muziek ten gehore brengen die passend is voor tijdens de huwelijksceremonie. Natuurlijk moet alles op deze mooie dag verlopen zoals u het voor ogen heeft. Daarom is het mogelijk om bijvoorbeeld een speciaal stuk voor u als koppel ten gehore te brengen. Zo krijgt uw huwelijksceremonie een heel speciaal en persoonlijk karakter.

– DC –

Een enerverende dag vol prachtige muziek

 

Duo Celliano bezorgt u graag een enerverende dag tijdens uw bruiloft, ook na de ceremonie. De mooiste dag van uw leven verdient natuurlijk de mooiste muziek. Neem contact met ons op om een kennismakingsafspraak in te plannen, of bekijk eens onze demo’s om een beeld te krijgen van onze klanken. Bel voor het maken van een afspraak of voor meer informatie naar 06 28 63 88 84.

Contactgegevens

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht