Duo Celliano

Live muziek en les op Cello en Piano

Neem contact op Gratis proefles

Duo Celliano

Over ons

Wij zijn celliste Renata Karasiak en pianist Hans de Leeuw. Samen vormen wij Duo Celliano, de ideale combinatie van cello en piano.

De warme toon van de cello en de ritmisch-harmonische begeleiding van de piano bieden oneindig veel variatie in klank. Zo laten wij ons nog dagelijks verrassen door muziek die in onze combinatie weer nieuw en anders klinkt. In de loop der jaren zijn we met vele stijlen in aanraking gekomen. Wij hebben in Latin-bandjes meegespeeld, met Harmonie-orkesten, Renata met symphonie-orkesten, Hans met een popkoor, samen de jazz ontdekt. En de warme klank van de cello vertolkt prima de menselijke stem in mooie chansons en popsongs. Demo

Zodoende hebben we al op vele plaatsen mogen spelen: bruiloften, (verjaardags)feesten, concerten, maar ook uitvaarten, zowel samen als ook solo.

Onze klassieke opleiding waarborgt onze kwaliteit. Renata studeerde aan de conservatoria van Poznan (Polen), Rotterdam en Utrecht, Hans in Arnhem. Renata heeft in vele Poolse en Nederlandse symphonie-orkesten en in theaterproducties van o.a. Joop van den Ende gespeeld, Hans begeleidde eindexamenkandidaten koordirectie, is pianist van zanggroep No Limit en gaf (solo) recitals in Gelderland.

Ons enthousiasme voor muziek dragen we graag over op onze leerlingen. Beiden hebben we een eigen bloeiende lespraktijk en genieten van onze talentjes bij de jaarlijkse voorspeelmiddagen. Renata geeft cello- en pianoles in de gemeentes Arnhem en Montferland. Hans geeft pianoles, ook aan huis in de gemeentes Montferland, Arnhem, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Rozendaal, Doesburg, Rijnwaarden, Doetinchem, Oude IJsselstreek en Aalten.

Wij spelen in heel Nederland en net over de grens!

Op elke gewenste locatie, ook buiten!

Bij een gratis kennismaking/proefles laten we graag meer van onszelf horen.

Meer weten over Duo Celliano?

Contactgegevens

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht