Duo Celliano

Live muziek en les op Cello en Piano

Neem contact op Gratis proefles

Kwaliteit door klassieke opleiding

Combinatie van cello en piano

Cello- en pianoles

– DC –

Pianomuziek begrafenis

 

Voor gepaste pianomuziek tijdens een begrafenis zit u goed bij Duo Celliano. Wij zijn een muziek duo dat bestaat uit een pianist (Hans de Leeuw) en een celliste (Renata Karasiak). De warme, menselijke klanken van de cello en het harmonieuze geluid van de piano vormen samen een prachtige muzikale combinatie. Het is daarnaast ook mogelijk om ons solo te boeken, als u alleen pianomuziek of cellomuziek bij de begrafenis wenst.

Meer weten over Duo Celliano?

– DC –

Passende pianomuziek op een begrafenis

 

Steeds vaker wordt gekozen voor live pianomuziek of andere live muziek op een begrafenis. Live muziek spreekt tot de verbeelding, is een intense beleving en geeft een persoonlijk karakter aan de begrafenis. Het verbindt mensen; iedereen spreekt de taal van muziek. Het is mogelijk om alleen onze pianist te boeken, maar het is ook mogelijk om Duo Celliano te boeken. De waardevolle toevoeging van de cello vertolkt de warmte van de menselijke stem, net als bij zang. Kies voor een persoonlijk nummer, een favoriete song van uw overleden dierbare om nog eens terug te denken aan alle mooie herinneringen. Alles natuurlijk in overleg met u.

– DC –

Stel uw wensen vast tijdens een kennismakingsgesprek

 

Het is mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Hierin laten we wat stukken horen, zodat u een goed beeld heeft van onze klank en het soort pianomuziek dat we kunnen spelen tijdens de begrafenis. Hiervoor kunt u ook onze demo’s beluisteren. Voor meer informatie of voor het boeken van Duo Celliano belt u naar 06 28 63 88 84.

Contactgegevens

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht