Duo Celliano

Live muziek en les op Cello en Piano

Neem contact op Gratis proefles

Kwaliteit door klassieke opleiding

Combinatie van cello en piano

Cello- en pianoles

– DC –

Pianomuziek bruiloft

Voor live pianomuziek voor op uw bruiloft boekt u natuurlijk Duo Celliano. Wij zijn een duo bestaande uit een pianist (Hans de Leeuw) en een celliste (Renata Karasiak). Wij vormen samen de meest ideale combinatie tussen piano en cello: Duo Celliano. Door de warme en menselijke toon van de cello te combineren met de harmonische begeleiding van de piano ontstaat er oneindig veel variatie. Wilt u toch liever alleen pianomuziek op uw bruiloft? Ook dat is mogelijk.

Meer weten over Duo Celliano?

– DC –

Pianomuziek helemaal naar wens op uw bruiloft

Een bruiloft is de belangrijkste en mooiste dag van uw leven. Alles moet zijn zoals u het hebben wilt; natuurlijk ook de muziek. Muziek speelt een erg belangrijke rol. Als u op zoek bent naar live pianomuziek voor op uw bruiloft, dan boekt u Duo Celliano. De muziek is natuurlijk essentieel als het gaat om de sfeer. Met onze muziek kunnen we elke gewenst sfeer creëren. We kunnen uw favoriete nummers spelen, en als we die op dit moment nog niet kennen, dan studeren we dat voor uw bruiloft in! Wij spelen namelijk alle muziek die goed te vertalen is op een piano en cello.

– DC –

Onze muziek

U kunt onze muziek beluisteren in onze demo’s. Het is ook mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen waarin we mogelijke pianomuziek voor op uw bruiloft alvast al kunnen laten horen. Voor meer informatie of voor het boeken van Duo Celliano kunt u contact opnemen door te bellen naar  06 – 28 63 88 84.

Contactgegevens

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht